Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

ΤΡΟΜΕΡΗ Ρούσσου, δευτεραθλήτρια κόσμου! (video)

Published

on

Την κούρσα της ζωής της έκανε η Ιουλιάνα Ρούσσου στον τελικό των 800μ του παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ20 στο Γιουτζίν για να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.

Με τρομερή αυτοπεποίθηση, η Ρούσσου ακολούθησε την τακτική της χωρίς να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες αθλήτριες. Βλέποντας ότι η κούρσα ήταν αργή, έκανε την αλλαγή στο 400αρι με πέρασμα στα 1:02.49. Ακολούθησε ένα απίθανο 400αρι με αρνητικό πέρασμα.
Ρούσσου και Ζίβα Ρέμιτς (Σλοβενία) μπήκαν στην τελική ευθεία μαζί και μέχρι τη γραμμή του τερματισμού έδωσαν μάχη με μεγάλο πείσμα. Τελικά η Ρέμιτς κέρδισε με 2:03.03 αφήνοντας δεύτερη τη Ρούσσου με 2:03.08 και τρίτη τη Βρετανίδα Σαλκίρα Κινγκ με 2:03.52.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr