Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τσάμπιονς λιγκ γυναικών: Αποκλεισμός για τον ΑΝΟΓ

Published

on

Ό,τι έχτιζε για 3,5 οκτάλεπτα ο ΑΝΟ Γλυφάδας κατά της ουγγρικής Έγκερ στο παιχνίδι-πρόκριση στην επόμενη φάση του τσάμπιονς λιγκ (όμιλοι), το «γκρέμισε» σε 5.33.

Στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» η ελληνική ομάδα είχε μια καταπληκτική αρχή και μια ανάλογη συνέχεια σε αυτό το κρίσιμο ματς. Προηγήθηκε σταθερά με τρία και τέσσερα τέρματα διαφορά, και έφτασε στο 12-8 στο τέταρτο πλέον οκτάλεπτο. Εκεί έπαθε «μπλακ άουτ», που το εκμεταλλεύτηκε άριστα η αντίπαλος της. Μείωσε σταδιακά, ισοφάρισε στο 1.10 με την Σότι και στα 00.11 πέτυχε το νικητήριο τέρμα με την Πάρκες.
Ο ΑΝΟΓ ηττήθηκε τελικά 13-12 και με απολογισμό δύο ήττες σε ισάριθμα ματς θα συνεχίσει στο Euro Cup. Εκεί στον β’ όμιλο, θα έχει αντιπάλους την ουγγρική Βαζούτας και τη νικήτρια του Γ΄ προκριματικού ομίλου.
Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 3-2, 2-7
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Κυριακοπούλου, Νίνου 1, Μουστακαρία 1, Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Καλαϊτζή, Χέλμη, Τέρνερ 3, Οτσόα 1, Τζωρτζακάκη 2, Μουστάκα, Σαλταμανίκα 3, Τσιάρα, Δασκαλάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr