Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες, όμως το ξεκίνημα της δεν ήταν καλό χάνοντας στον πρώτο αγώνα της Ελλάδας με την Ισπανία κόντρα στην Τζέσικα Μπούζας Μανέιρο (Νο54).
Η αγωνιστική απραξία ήταν εμφανής για τη Σάκκαρη που δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό για να ηττηθεί τελικά με 2-0 (6-2, 6-1) σε μία ώρα και 12 λεπτά.
Η Μπούζας Μανέιρο έκανε δύο γρήγορα μπρέικ στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, όμως η Σάκκαρη, πήρε το ένα πίσω, μειώνοντας σε 3-2. Από εκεί και πέρα το νούμερο 54 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τα τρία επόμενα γκέιμ και με σκορ 6-2, πήρε κεφάλι στο σκορ.
Στο δεύτερο σετ η εικόνα της αναμέτρησης ήταν παρεμφερής, καθώς ναι μεν η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της, ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως η Μπούζας Μανέιρο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο κορτ, κατακτώντας τα επόμενα πέντε γκέιμ (6-1), τα οποία της έδωσαν τη νίκη.
Η Ισπανία προηγείται με 1-0 και ακολουθεί η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα.