Connect with us

ΤΕΝΙΣ

United cup 2026: Λύγισε στο σούπερ τάι μπρέικ η Ελλάδα

Published

on

Τρομερή μάχη έγινε στο μεικτό διπλό ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου ομάδα των ΗΠΑ και την Ελλάδα για μία θέση στα ημιτελικά, με τους Αμερικανούς να επικρατούν τελικά στο σούπερ τάι μπρέικ και να παίρνουν το εισιτήριο για την τετράδα.

Χρειάστηκε μία ώρα και 31 λεπτά υψηλού επιπέδου τένις για να καταφέρει το δίδυμο των Κόκο Γκοφ και Κρίστιαν Χάρισον (σπεσιαλίστας στο διπλό) για να νικήσουν τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη με 2-1 (4-6, 6-4, 10-8) και να συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr