Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Βάρνα 2026: Ξεκινά η Εθνική στο ευρωπαϊκό ρυθμικής

Published

on

Η ελληνική γυμναστική ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο 42ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βάρνα από τις 27 έως τις 31 Μαΐου 2026, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών της Ευρώπης στις κατηγορίες νεανίδων και γυναικών.  

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο εμβληματικό Palace of Culture and Sports της Βάρνας, με τη συμμετοχή αθλητριών του ατομικού και του ανσάμπλ από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.  
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας ατομικού νεανίδων Βαλέρια Καμινίδου, Αικατερίνη Παύλου, Γεωργία Σαρρή στο ατομικό γυναικών, με τις Παναγιώτα Λύτρα, Αναστασία Καγκάλου, Μυρτώ Κασκαμπά και τις αθλήτριες του ανσάμπλ γυναικών Ελευθερία Καντερέ, Εστέλλα Φέρρα, Αικατερίνη Σπανουδάκη, Αναστασία Κουτσουριδάκη, Βασιλική Σπηλιοπούλου, οι οποίες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή παρουσία στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση της χρονιάς. Την αποστολή συνοδεύουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ευμορφία Ντώνα, Σοφία Δημητράκη, Γεωργία Αναγνώστου και οι προπονήτριες Κωνσταντία Δεκανέα, Κωνσταντίνα Σταματοπούλου, καθώς και ο γιατρός της ομάδας Παύλος Παναγιώτου.
Η ελληνική αποστολή συμμετέχει με στόχο την πρόκριση στους τελικούς οργάνων και την καλύτερη δυνατή παρουσία στη συνολική κατάταξη, απέναντι στις κορυφαίες δυνάμεις της ευρωπαϊκής ρυθμικής γυμναστικής.  

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr