Διπλή αγωνιστική αύριο και μεθαύριο στη Ντούνα Αρένα της Βουδαπέστης για την ISL με τον Ανδρέα Βαζαίο και την Άννα Ντουντουνάκη να παίρνουν θέσεις στους βατήρες.
του Σούλη Μέζου
[email protected]
Ο Ανδρέας Βαζαίος που έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πολυτιμότερους κολυμβητές των Λόντον Ρόαρ θα αγωνιστεί αύριο με τη λονδρέζικη ομάδα κόντρα στις αμερικάνικες ομάδες Κάλι Κόντορς και Νιου Γιορκ Μπρέικερς, αλλά και την ιαπωνική Τόκιο Φρογκ Κινγκς με την οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ISL η Άννα Ντουντουνάκη.
Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ετοιμάζεται για σπουδαίες επιδόσεις και σίγουρα θα απειλήσει τα πανελλήνια ρεκόρ στα αγωνίσματα της πεταλούδας που θα επιλεχθεί να κολυμπήσει. Το γκρουπ που θα συμμετάσχουν οι Έλληνες κολυμβητές θα αγωνιστεί 17:00 με 19:00 ώρα Ελλάδας.
Αύριο και μεθαύριο θα διεξαχθεί και δεύτερος όμιλος με τη συμμετοχή των Ένερτζι Στάνταρντ, Ντι Σι Τράιντεντ, Τορόντο Τάιτανς και Άιρον