Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ γυναικών: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Published

on

Πέμπτη στροφή στη βόλεϊ λιγκ γυναικών που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις καθώς η αρχή γίνεται αύριο (Σάββατο 15/11) με τέσσερις αγώνες και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή (16/11) με δύο αναμετρήσεις.

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στις 17:00 με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ. Οι πράσινες παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους απέναντι στον εξαιρετικό φέτος ΖΑΟΝ που με ρεκόρ 3-1 βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Στη Σαντορίνη (19:00) ο τοπικός ΑΟ Θήρας μετά τη διπλή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (τσάλεντζ καπ και πρωτάθλημα) επιστρέφει στο ΔΑΠΠΟΣ για να υποδεχθεί τον Ηλυσιακό.
Μίση ώρα αργότερα (19:30) η Θέτιδα Βούλας, που την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (3-2 στην έδρα του Μίλωνα) υποδέχεται τον Άρη που αναζητεί τους πρώτους του βαθμούς στη σεζόν.
Τέλος το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στις 20:30 (απευθείας μετάδοση ΕΡΤ2) με το ντέρμπι Δικεφάλων. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα της πρεμιέρας τρέχει σερί τριών νικών, που τον έχει φέρει ισόβαθμο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην πρώτη θέση, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από το δεύτερο χαμένο τάι μπρέικ της σεζόν (ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τον Παναθηναϊκό).
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής θα κλείσει με δύο αναμετρήσεις το απόγευμα της Κυριακής, με το Μαρκόπουλο και το Μίλωνα να κάνουν το πρώτο σερβίς στα Μεσόγεια, δύο ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει στο φετινό ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του περσινού φιναλίστ του κυπέλλου Πανιωνίου ξεχωρίζει, 40 μέρες πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Αύριο
17:00 Γυμναστήριο Μετς: Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Κατερλή, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Τσιλάλης, Τρίκκα, Γραμματεία: Χατζηκυπραίου.

19:00 Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης: ΑΟ Θήρας – Ηλυσιακός
Διαιτητές: Πρέντζας, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Κώτσιας, Πολάτος, Γραμματεία: Μισιάκα.

19:30 Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» Βούλα: Θέτιδα – Άρης
Διαιτητές: Γεωργάκη, Χατζηβασιλείου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δημόπουλος, Μαστοράκη, Γραμματεία: Χαρίτου.

20:30 Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκη: ΠΑΟΚ- AEK
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Μακρίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025
17:00 Γυμναστήριο Μαρκοπούλου: ΑΟ Μαρκοπούλου – Μίλωνας

Διαιτητές: Βουδούρης, Τόλιος, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Ηλιόπουλος, Ρούσσος, Γραμματεία: Γλυκού.
18:30 Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη (Mega News): Ολυμπιακός- Πανιώνιος
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αρβανίτης, Τσάλεντζ ρέφερι: Βουδούρης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κοκορομύτη, Μουζακίτη, Γραμματεία: Καπουράνη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr