Προπονητής στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ο Αντώνης Βουρδέρης και θα κριθούν όλοι οι παίκτες μετά το λιγκ καπ τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Με τον Αντρέα Γκαρντίνι να αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Αντώνης Βουρδέρης και ταυτόχρονα αναζητούνται παίκτες που θα αλλάξουν άμεσα την δυναμική της ομάδας.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε από το 2001, έμεινε τέσσερις περιόδους ως στατιστικολόγος, μετά έκανε έξι χρόνια στον Παναθηναϊκό, τρία στον Φοίνικα Σύρου και από το 2012 είναι μόνιμος στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας ως βοηθός. Θήτευσε δίπλα σε σπουδαίους προπονητές όπως οι Βέμπερ, Τζουλιάνι, Καστελάνι και ήταν ένα χρόνο βοηθός προπονητής στην Τουρκία και δυο στην Τσεχία.
Ο 47χρονος Βουρδέρης θα μείνει σίγουρα στον Ολυμπιακό ως τον Δεκέμβριο, ως τους τελικούς του λιγκ, ενώ στον Πειραιά ψάχνουν ξένο προπονητή, χωρίς να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Προτάθηκαν διάφοροι όπως οι Βούκοβιτς, Αναστάζι, Σιτιγκόι, Κρέτοι, στον Πειραιά όμως δεν βιάζονται.