Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

World Aquatics: Υποψήφιος κορυφαίος πολίστας της χρονιάς ο Αργυρόπουλος

Published

on

Η παγκόσμια ομοσπονδία υγρού στίβου, World Aquatics, ανακοίνωσε τους πέντε αθλητές που είναι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου πολίστα του 2025 και ανάμεσά στα ονόματα είναι εκείνο του Στέλιου Αργυρόπουλου.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Σε μία χρονιά που ο Αργυρόπουλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κατακτώντας το τσάμπιονς λιγκ των ανδρών με την ουγγρική Φερεντσβάρος κόντρα στην Νόβι Μπέογκραντ με 13-11 και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης με την Εθνική ομάδα επικρατώντας επί της Σερβίας με 16-7, η World Aquatics ανακοίνωσε πως είναι ένας από τους πέντε πολίστες που διεκδικούν το βραβείο του κορυφαίου του 2025. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι Άλβαρο Γκρανάδος (Ισπανία), Ουνάι Αγκουίρ (Ισπανία), Κριστιάν Μάνχερτς (Ουγγαρία) και Νίκολα Γιάκσιτς (Σερβία).


Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr