Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ξεκίνημα με προσδοκίες για τον Φραγκογιάννη

Published

on

Το 2025 ο Γιώργος Φραγκογιάννης δε δικαίωσε της προσδοκίες που δημιούργησε ο ίδιος για να αποκτήσει επιτέλους η Ελλάδα, 400αρη που να μπορεί να σταθεί σε διεθνές επίπεδο. Το ξεκίνημα του το 2026 ωστόσο είναι ελπιδοφόρο.

Ο 22χρονος Ελληνοαμερικάνος πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και η προπόνηση του δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε και ο ίδιος ωστόσο τα ξημερώμτας τρέχοντας σε μίτινγκ κλειστού που έγινε στο Γκέινσβιλ του Μαϊάμι, κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ στα 300μ και πήρε την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα από τον Κώστα Κεντέρη.
Ο Φραγκογιάννης έτρεξε σε 32.80 ενώ πέρσι τον Ιανουάριο είχε κάνει ατομικό με 33.19, ενώ ο Κεντέρης είναι 32.99 το 1999.
Το ρεκόρ του Ελληνοαμερικανού στα 400μ κλειστού είναι 47.87 που δεν τον φέρνει ούτε στο τοπ15 όλων των εποχών στον κλειστό της Ελλάδας (46.36 το πανελλήνιο ρεκόρ). Αντιθέτως στον ανοιχτό με 45.46 είναι ο Νο2 όλων των εποχών (45.11 το πανελλήνιο ρεκόρ)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr