Τις αντιπάλους τους στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις έμαθαν σήμερα οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών του χάντμπολ.
του Ηλία Τάταλα
[email protected]
Η Εθνική ομάδα των ανδρών μπαίνει στον 1ο προκριματικό γύρο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 και στον όμιλο θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και την Κύπρο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο του 2014 και Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο του 2015. Από τον όμιλο, στον δεύτερο προκριματικό γύρο προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.
Η Εθνική γυναικών θα βρει απέναντί της, στον προκριματικό όμιλο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 τις Σλοβενία, Λευκορωσία και Ελβετία. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν είτε σε μορφή τριήμερου τουρνουά σε μία έδρα (αν το αποφασίσουν η πλειοψηφία των ομάδων) τα διαστήματα 26-30/11 ή 3-6/12 ή σε μίνι πρωτάθλημα ένας προς όλους σε 6 αγωνιστικές εντός και εκτός έδρας από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2014.