Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Τέλες

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τα φιλικά του με ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά αυτό που προβληματίζει όλο τον οργανισμό είναι το ζήτημα που προέκυψε με τον Πέδρο Τέλες.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ένα ζήτημα που αποκάλυψε ο ίδιος ο Κώστας Δεληκώστας μετά το τέλος του αγώνα στη Βέροια όταν στις δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά: «
Ήταν το πρώτο μας φετινό φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα, αλλά μας έχει κλονίσει ένα θέμα που υπάρχει με τον Βραζιλιάνο πασαδόρο μας, Τέλες, ο οποίος λόγω οικογενειακού προβλήματος, υπάρχουν πιθανότητες να φύγει, χωρίς ακόμη κάτι να είναι σίγουρο».

Κι η αλήθεια είναι ότι ο Τέλες την περασμένη εβδομάδα ενημέρωσε τον προπονητή του με λεπτομέρειες για το σοβαρό πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και δύο εβδομάδες και δεν του επιτρέπει να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του.

Τόσο ο Δεληκώστας, όσο και οι παράγοντες του Δικεφάλου έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί λύση, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του είναι λιγότερτες από αυτές που τον θέλουν να επιστρέφει στην Βραζιλία (ο ΠΑΟΚ μέχρι και άδεια δύο εβδομάδων του πρότεινε προκειμένου να τον διευκολύνει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί).

Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξαναβγεί στην αγορά για να διερρευνήσει τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στη θέση του πασαδόρου προκειμένου να είναι έτοιμος τη στιγμή που οριστικοποιηθεί η φυγή του Τέλες να κάνει την κίνηση του (αν και τέτοια εποχή είναι πραγματικά τρομερά δύσκολο αυτό το έργο).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/