Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Ο αγώνας δρόμου του Ηρακλή

Published

on

Μπορεί από το απόγευμα της Τρίτης τα χαμόγελα να επανήλθαν στον Ηρακλή, ωστόσο η ανάληψη της ηγεσίας του ΤΑΑ από τον Λεβάν Σαχράτζε δεν σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η θηλειά από το λαιμό των κυανόλευκων μπορεί να χαλάρωσε λίγο, αλλά δεν έχει βγει τελείως καθώς μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ο Ηρακλής πρέπει να τακτοποιήσει (εξοφλήσει η διακανονίσει) πέντε υποθέσεις που αφορούν παλαιά χρέη.

Οι πέντε υποθέσεις αφορούν τους Σμαραγδή, Χριστοφιδέλη, Πέτρογλου, Κιόση, Αρμενάκη και έχουν άμεση προτεραιότητα καθώς υπό κανονικές συνθήκες ο Γηραιός την περασμένη Τρίτη θα τιμωρείτο από την αθλητική δικαστή της ΕΣΑΠ, αλλά μετά τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος, μπόρεσε να πάρει μια μικρή παράταση.

Τα ανοικτά μέτωπα όμως δεν τελειώνουν εκεί καθώς υπάρχουν άλλες 13 ανοικτές υποθέσεις οι οποίες πρέπει επίσης να τακτοποιηθούν, αλλά εκεί τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/