Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Γερμανία: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις

Published

on

Η Ρότενμπουργκ άνοιξε το χορό, αλλά σήμερα η βολεϊκή Μπουντεσλίγκα ανακοίνωσε ότι δύο ακόμη ομάδες αποχώρησαν από το πρωτάθλημα ανδρών.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Κι αν η φυγή της Έλτμαν (ουραγός στο φετινό πρωτάθλημα) δεν λογίζεται ως τεράστια απώλεια, αυτή της Τιρόλ Χάκινγκ σηματοδοτεί το τέλος ενός πολύ φιλόδοξου πρότζεκτ κα την αποχώρηση της ομάδας που ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να ταράξει τα νερά στο γερμανικό βόλεϊ.

Η Έλτμαν κήρυξε πτώχευση και δεν πήρε άδεια από την Μπουντεσλίγκα (Απρίλιο μήνα εξετάζονται οι φάκελοι από την Επιτροπή Αδειοδότησης) ενώ η Τιρόλ Χάκινγκ δεν ζήτησε ανανέωση της δική της άδειας κι έτσι μετά από τρία χρόνια η ομάδα που προήλθε από την συνένωση της γερμνανικής Ουντερχάκινγκ και της Αυστριακής Τιρόλο αποχωρεί από την Μπουντεσλίγκα με τον κορωνοϊό να πιέζει για το πρόωρο αντίο.

«Όταν ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια ο στόχος μας ήταν το 2020 να έχουμε αυξήσει το μπάτζετ μας κατά 30%, φτάνοντας δηλαδή στα 2 εκατ. ευρώ. Δυστυχώς η κρίση που ξέσπασε λόγω του κορωνοϊού καθιστά το σχέδιο μας ουτοπικό κι έτσι μη μπορώντας να διατηρήσουμε το μπάτζετ ακόμη και στα προηγούμενα επίπεδα αποχωρούμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας με την Ουντερχάκινγκ να ανακοινώνει ότι χωρίς τους Αυστριακούς δεν μπορεί να συνεχίσει.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/