Connect with us

EDITORIAL

Μια απαραίτητη διευκρίνιση

Published

on

Το να συμφωνείς ή να διαφωνείς με μία άποψη είναι σεβαστό. Το να προκαλείς όμως εντάσεις με τα γραφόμενα σου απαιτεί άμεση διόρθωση.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στο χθεσινό editorial με τίτλο «Iroes και αντιήρωες κι ένας Κανονισμός Σχέσεων…» υπέπεσα σε ένα εκφραστικό λάθος το οποίο δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις και κυρίως προκάλεσε την δικαιολογημένη πικρία του Χρήστου Ηλιάδη, έναν άνθρωπο τον οποίο επανειλημμένως έχω αποδείξει ότι τιμώ και σέβομαι για τις γνώσεις, τις απόψεις και την ακεραιότητα του.

«Ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας Χρήστος Ηλιάδης, ο οποίος μαζί με το νομικό σύμβουλο του ΠΑΣΑΠ συναντήθηκαν με τους νομικούς του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αντιλήφθηκε ότι μια τέτοια ρύθμιση, η οποία θα συμπεριελάμβανε και τις τελεσίδικες αποφάσεις ήταν συνταγματική ναι ή όχι;», ανέφερα μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο κείμενο.

Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε η οποιαδήποτε πρόθεση από την πλευρά μου να θίξω την επαγγελματική ακεραιότητα και τιμή του κ. Ηλιάδη.

Είναι απολύτως κατανοητά τα επαγγελματικά όρια που ορίζουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες ενός δικηγόρου, αλλά και ενός δημοσιογράφου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/