Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Νίκη και ημιτελικός για Τσοπούλου, Μαναβή στη Μαλαισία!

Published

on

Η εθνική ομάδα μπιτς βόλει επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας και προκρίθηκε στον αυριανό ημιτελικό (ξημερώματα Κυριακής) στο μονάστερο τουρνουά της Μαλαισίας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δήμητρα Μαναβή έχασαν το πρώτο σετ από τις Κίργουαν, ΜακΝτόναλντ, ωστόσο όπως και στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Λανγκάουϊ αντέδρασαν κι έκαναν την ανατροπή επικρατώντας με 2-1 (15-21, 21-17, 15-12).
Το παιχνίδι γενικά ήταν… τρελό καθώς στο πρώτο σετ υπήρχε δυνατή βροχή και από κει και πέρα αφόρητη ζέστη που δυσκόλεψε πάρα πολύ και τις δύο ομάδες.
Οι Νεοζηλανδές προηγήθηκαν με 8-5 στο τάι μπρέι, αλλά εκεί η Εθνική ομάδα με εξαιρετικό σερβίς και άμυνες έκανε το 8-10 και έφτασε στη νίκη.
«Γενικά ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, αλλά από ένα σημείο και μετά καταφέραμε να βρούμε το ρυθμό μας και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό», δήλωσαν Κωνσταντίνα και Δήμητρα οι οποίες αύριο το πρωί θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό, αλλά και την ρεβάνς από τις Αμερικανίδες Ντίκστρα, Χάουζ. Το δίδυμο από τις ΗΠΑ τις είχε νικήσει στον τελικό της Καμπότζης πριν από μία εβδομάδα και τώρα οι δρόμοι τους συναντώνται ξανά στον ημιτελικό του Λανγκάουϊ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/