Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή Καζάζη

Published

on

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Μουνιόθ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Καζάζη, που είχαμε προαναγγείλει από την Τρίτη στο Sportsfeed.gr.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο παλαίμαχος άσος, επιστρέφει για δεύτερη προπονητική θητεία στους ερυθρόλευκους τους οποίους είχε οδηγήσει σε δύο σερί τρεμπλ (2012-2013 και 2013-2014) για να αποχωρήσει μετά την απώλεια των τίτλων την επόμενη σεζόν.

«Αποτελεί τιμή και μεγάλη χαρά το γεγονός ότι επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η ομάδα στην οποία νιώθω πολύ χαρούμενος και δυνατός και στόχος μου είναι, όπως και την προηγούμενη φορά στην πρώτη θητεία μου ως προπονητής στην ομάδα, να την επαναφέρουμε στην κορυφή. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε μια ομάδα για την οποία θα είναι υπερήφανος ο κόσμος και θα πετυχαίνει τους στόχους μας» είπε στις πρώτες του δηλώσεις και πλέον απομένει να δούμε το αν επιβεβαιωθούν και οι μεταγραφικές φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/