Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Πάτρα 2019: Τεντόγλου: «Αυτό ήταν το teaser, το απόγευμα η ταινία»

Published

on

Από το πρώτο άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε την εξαιρετική του κατάσταση κάνοντας άλμα στα 8.03μ. για να κλείσει, εννοείται, απευθείας θέση στον τελικό.

Πάτρα Παναγιώτης Βότσης –  [email protected]
Πηνελόπη Γκιώνη – [email protected]

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πια οι προσδοκίες ανεβαίνουν αρκετά για τις επιδόσεις που περιμένουμε στον τελικό του μήκους σήμερα το απόγευμα. Ο Τεντόγλου μπήκε στον πρωινό προκριματικό και έκανε ένα άλμα στα 8.03μ. για να δείξει σε όλους πως είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και το νέο ατομικό ρεκόρ δεν είναι καθόλου μακριά. Μετά το 8.32μ. στην Σουηδία είναι πιθανό να δούμε τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει μεγάλα άλματα σε ελληνικό έδαφος και με την υποστήριξη του κοινού που αγαπά να τον παρακολουθεί να αγωνίζεται.

Ο ίδιος, μετά τον αγώνα του μας είπε: «Αυτό ήταν το teaser και το απόγευμα θα παίξει η ταινία. Το απόγευμα πάμε κόντρα με την Κατερίνα Στεφανίδη για τον MVP της διοργάνωσης».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/