Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Τον Οκτώβριο οι εκλογές της CEV

Published

on

Για τα μέσα Οκτωβρίου μετατίθεται η γενική συνέλευση της CEV που αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Αν και η CEV δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, η μεταφορά είναι οριστική κι αυτό που απομένει να μάθουμε είναι ποιες ακριβώς ημέρες μεταξύ 12-16 Οκτωβρίου η Ευρωπαϊκή βολεϊκή οικογένεια θα μαζευτεί στη Μόσχα για την εκλογική μάχη που θα βρει αντιμέτωπους τον νυν πρόεδρο Αλεξάνταρ Μπόρισιτς και τον αντιπρόεδρο του Χάνο Πεβκούρ.

Ο δρόμος για την αλλαγή της συνέλευσης της CEV είχε ανοίξει από την περασμένη εβδομάδα όταν η FIVB μετέφερε το δικό της κογκρέσσο για τον Ιανουάριο του 2021 θέλοντας όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της «να διευκολύνει τις ηπειρωτικές συνομοσπονδίες να πραγματοποιήσουν τις δικές της συνελεύσεις».

Όσον αφορά τη μάχη Μπόρισιτς – Πεβκούρ, ο Σέρβος θεωρείται το μεγάλο φαβορί, ωστόσο αυτή η καθυστέρηση είναι προς όφελος του Πεβκούρ, ο οποίος στηρίζεται από τον ισχυρό άνδρα της Βολερό Ζυρίχης Σταβ Γιάκομπι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/