Connect with us

STORY

Πρόκληση στην Ελβετία

Published

on

Με δύο αθλητές θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα την Κυριακή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου μεγάλης απόσταση της ITU. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ζόφινγκεν της Ελβετίας, παράλληλα με το Powerman Zofingen.

Από ελληνικής πλευράς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης στην κατηγορία elite ανδρών και ο Σταμάτης Ρώμας στην κατηγορία 40-44 ετών. Ο πρώτος, πρωταθλητής Ελλάδας για πέμπτη φορά στο δίαθλο, θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη θέση σε σχέση με τη 16η, στην οποία τερμάτισε πέρσι. Σημαντικό εφόδιο για τον Σκουλαρίκη θα είναι η εμπειρία του από τη διοργάνωση, αφού συμμετέχει σε αυτήν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Αντίθετα, πρωτάρης είναι ο Σταμάτης Ρώμας, ο οποίος με τον αέρα του πρωταθλητή Ελλάδας στους βετεράνους θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα στο πρώτο του επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου.
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ζόφινγκεν μετρά 25 χρόνια ιστορίας και έχει χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό στον κόσμο, στο χώρο του διάθλου. Οι αθλητές καλούνται να διανύσουν 10χλμ. τρέξιμο, 150χλμ. ποδηλασία και άλλα 30χλμ. τρέξιμο.

Δείγμα της βαρύτητας της διοργάνωσης είναι ότι εκτός από τη livestream μετάδοση από τους διοργανωτές (http://www.powerman.ch/de/live-stream) θα υπάρχει απευθείας μετάδοση και από την ελβετική τηλεόραση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/