Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Έτοιμοι να πατήσουν το Ολυμπιακό τατάμι Τελτσίδου-Νταντατσίδης

Published

on

Μετά από μία κουραστική περίοδο με απανωτά καμπ προτοιμασίας σε Σλοβακία, Κροατία και Γερμανία οι 2 Έλληνες τζουντόκα που θα εκπροσωπήσουν στο Τόκιο είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αλέξης Ντανατσίδης και η Ελισάβετ Τελτσίδου ολοκλήρωσαν τον τελευταίο κύκλο προπονήσεων στις τρεις ευρωπαϊκές χώρες και στις 18 του μήνα θα αναχωρήσουν μαζί με άλλα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας για την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Θυμίζουμε ότι στους Ολυμπιακούς η κάθε κατηγορία ολοκληρώνεται μέσα σε μία μέρα, η οποία είναι η 27η του Ιουλίου για τον Ντανατσίδη που αγωνίζεται στα -81κ και η 28η του Ιουλίου για την Τελτσίδου που αγωνίζεται στα -70κ. Οι τζουντόκα κάνουν παραδοσιακά πολλά προπονητικά καμπ πριν από μεγάλους αγώνες ώστε να προπονούνται με αντιπάλους στα μέτρα τους, τα περισσότερα από τα οποία είναι στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Γερμανία και κάνουν το τελικό φορμάρισμα χωρίς μεγάλο φόρτο στην προπόνηση ώστε να είναι ξεκούραστοι για τους κρίσιμους αγώνες που έρχονται.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/