Connect with us

ΠΑΤΙΝΑΖ

Ακυρώνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ

Published

on

Η παγκόσμια ομοσπονδία πατινάζ ανακοίνωσε την ακύρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

της Δανάης Καρασμανάκη

Έπειτα από συμβούλιο που είχαν χθες 16 Απριλίου διαδικτυακώς τα μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας πατινάζ ανακοίνωσαν την ακύρωση τριών αγώνων ανάμεσά τους και του παγκοσμίου πρωταθλήματος καλλιτεχνικού πατινάζ. Θυμίζουμε ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά από τις 16 εώς 22 Μαρτίου είχε αναβληθεί και η ομοσπονδία σκόπευε να το διοργανώσει το φθινόπωρο.

Οι άλλες διοργανώσεις που ακυρώνονται είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα πατινάζ ταχύτητας που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 13-15 Μαρτίου στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας και το παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένου πατινάζ που θα διεξαγόταν στις ΗΠΑ από τις 3 εώς 5 Απριλίου.

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως προχώρησε σε αυτές τις ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του κορονοϊού, ενώ ανακοίνωσε πως θα έχουν άλλη μία διαδικτυακή συνάντηση στις 28 Απριλίου προκειμένου να κάνουν τον προγραμματισμό της αθλητικής περιόδου της επόμενης χρονιάς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/