Connect with us

TOKYO 2020

Αναβλήθηκε το βολεϊκό test event

Published

on

Σήμερα στη Λωζάνη η ΔΟΕ θα αποφασίσει για το αν θα γίνουν ή όχι οι αγώνες στο Τόκιο, ωστόσο χθες η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την αναβολή του τουρνουά που θα έπαιζε το ρόλο του test event.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Το «Tokyo Challenge Cup» ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 21 έως τις 26 Απριλίου στην Ariake Arena, ωστόσο η Ομοσπονδία βόλεϊ της χώρας που είχε την ευθύνη αποφάσισε την αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η Οργανωτική Επιτροπή θα πραγματοποιήσει ένα επιχειρησιακό τεστ στις καθορισμένες ημέρες έχοντας πρώτα συμβουλευτεί τη Διεθνή Ομοσπονδία Βόλεϊ για το περιεχόμενο του. Θα συνεχίσουμε τη στενή μας συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους οργανισμούς στην προσπάθεια μας να διοργανώσουμε ασφαλείς Αγώνς», ανέφεραν οι Ιάπωνες σε επίσημη ανακοίνωση τους ενώ μέχρι στιγμής έχουν αναβληθεί και τα test events ράγκμπι, μπότσια, αναρρίχησης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/