Connect with us

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Αναβολή του παγκοσμίου γυναικών λόγω covid

Published

on

Αναβολή παίρνει το γυναικείο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 6-19 Δεκεμβρίου στην Τουρκία λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Το προγραμματισμένο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης που βρισκόταν προ των πυλών, πήρε αναβολή για το Μάρτιο της νέας χρονιάς. Η παγκόσμια ομοσπονδία ζήτησε τις απόψεις  των συμμετεχόντων εθνικών ομοσπονδιών  πριν λάβει την συγκεκριμένη απόφαση. Σε επιστολή της  η ΑΙΒΑ, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ενώ η AIBA εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει το πρόγραμμα, τα σχόλια που ελήφθησαν είναι ότι πάρα πολλές Εθνικές Ομοσπονδίες αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και περιορισμούς στις χώρες τους. Δυστυχώς, η κατάσταση του covid είναι πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή».

Η αναβολή δυσαρέστησε αρκετές χώρες, όπως η Ινδία και η Ιρλανδία, που προετοιμάζονταν για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη θα προσθέτονταν δυο νέες κατηγορίες, στα 50 και στα 70 κιλά, προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερο κύρος στην διοργάνωση. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ΑΙΒΑ, Ουμάρ Κρέμλεφ «προτεραιότητα έχει η υγεία».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/