Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ανδρεόπουλος: «Μπορούμε την ανατροπή»

Published

on

Στεναχωρημένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια και σίγουρος ότι η Εθνική θα αντιδράσει στον δεύτερο τελικό του Silver European League, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Παρά την ήττα δώσαμε πράγματα σήμερα. Από κάποιο σημείο και μετά αρχίσαμε να αποπροσανατολιζόμαστε κι αυτό μας κόστισε. Ίσως να οφείλεται σε πνευματική κούραση. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, σταματήσαμε να ακολουθούμε το πλάνο μας, αλλά παρόλα αυτά χάσαμε στις λεπτομέρειες», σχολίασε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κι έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια.

«Γνωρίζαμε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, περιμέναμε ένα μεγάλο ντέρμπι και η Ρουμανία που έπαιξε καταπληκτικά σήμερα πήρε τη νίκη. Το αποτέλεσμα δε λέει κάτι, εμείς δεν επηρεαζόμαστε, έχουμε δώσει πολύ σκληρό αγώνα και θα μαζέψουμε τις δυνάμεις για τον δεύτερο τελικό. Όπως χάσαμε εδώ στις λεπτομέρειες, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή εκεί»

Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα γιατί κάναμε ένα μεγάλο αγώνα. Προπονούμαστε σκληρά, βγάλαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο κι είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ξέραμε τι ματς είχαμε σήμερα, απέναντι σε μια καλή ομάδα, την οποία αντιμετωπίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Χάσαμε την συγκέντρωση μας μετά το 2-1, αλλά θα δούμε τα λάθη μας, θα ξεκουραστούμε και θα πάμε για να κερδίσουμε εκεί»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/