Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Γκέβλε 2019: Μουζενίδης «Όλα καλά, εμείς συνεχίζουμε»

Published

on

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την υπέρβαση όμως σίγουρα δεν έχασε την πίστη στον εαυτό του, φτάνοντας στην 7η θέση του τελικού της σφαιροβολίας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις η πρώτη του χρονιά στην ανδρική κατηγορία.

ΓκέβλεΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης πριν από λίγο ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο Γκέβλε στην 7η θέση με μεγαλύτερη βολή στα 18.99μ. Ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται από το αποτέλεσμα που δεν τον ανέβασε σε μια καλύτερη θέση, αφού θα μπορούσε να την διεκδικήσει βάσει ικανοτήτων, αλλά δήλωσε πως ο ίδιος ξέρει για ποιο λόγο συνέβη: «Δεν με πειράζει και νιώθω μια χαρά. Είμαι πολύ καλά και εγώ και μόνο εγώ γνωρίζω για ποιο λόγο συνέβη αυτό σήμερα. Δεν με πτοεί καθόλου, συνεχίζουμε εμείς. Τώρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα» δήλωσε στο Sportsfeed o αθλητής του Γιώργου Μποτσκαρίωβ που έχει ακόμα μία διοαργάνωση το 2021 στην κατηγορία των Κ23.

Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Πολωνός Κόνραντ Μπουκοβιέτσκι που έφτασε στα 21.51 και δικαίωσε τα προγνωστικά παρ’ οτι έκανε έναν μέτριο αγώνα για τα δεδομένα του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/