Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Γκέβλε 2019: Τεντόγλου «Συνεχίζουμε για τα καλύτερα»

Published

on

Ο Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε για ακόμη μια φορά να δείξει την υπεροχή του στην Ευρώπη και τα κατάφερε αφού πριν από λίγο έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα με άλματα μόνο πάνω από τα 8.00μ. και κέρδισε ένα άξιο χρυσό με 8.32μ.

ΓκέβλεΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Ο 21χρονος πρωταθλητής Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό μόλις συμπλήρωσε την συλλογή του με όλα τα πιθανά ευρωπαϊκά χρυσά μετάλλια που θα μπορούσε να πάρει. Σήμερα, εδώ στο Γκέβλε, έκαναν ένα εξαιρετικό αγώνα με όλα του τα άλματα να είναι πάνω από τα 8.00μ. για να ολοκληρώσει με 8.32μ. και να καταπλήξει. Ο Τεντόγλου από το πρώτο του άλμα έφτασε στα 8.22μ. και φάνηκε εξ’ αρχής πόσο αποφασισμένος είναι γι’ αυτή τη νίκη. Το κοινό τον βοηθούσε πολύ ενώ οι περισσότεροι της ελληνικής αποστολής βρέθηκαν στο στάδιο για να τον εμψυχώσουν.

«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, πήγε πολύ καλά. Δεν περίμενα ο Σάντος να κάνει 8.19μ. αλλά πραγματικά μπράβο του. Με βοήθησε που έκανε τόσο γιατί μπήκα μέσα και είπα τώρα πάμε όλα για όλα, αλλιώς μπορεί να ξεκινούσα με άλμα κάτω από τα 8.00μ. Το δεύτερο άλμα μου ήταν πολύ καλό τεχνικά, πήρα ύψος σωστά όλα όμως ήταν άκυρο το πάτημά και δυστυχώς έχασα ένα μεγάλο άλμα, πιστεύω γύρω στα 8.40μ. Είμαι χαρούμενος και τώρα συνεχίζουμε για ακόμη καλύτερα» δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης ενώ ο προπονητής του, Γιώργο Πομάσκι, αρκέστηκε σε μια μόνο φράση που, όπως φαίνεται, περιγράφει εξαιρετικά τον Τεντόγλου: «Πάντα μπορούμε και παραπάνω» δήλωσε ο Πομάσκι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/