Connect with us

υδατοσφαίριση

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Ρεκόρ 64 γκολ από την Ουγγαρία

Published

on

Δε λυπήθηκαν καθόλου την ομάδα της διοργανώτριας χώρας, Νότια Κορέα οι Ουγγαρέζες οι οποίες τη φιλοδώρησαν με 64 γκολ!

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε για την 2ο όμιλο, η Ουγγαρια επικράτησε με 64-0 επί της Νότιας Κορέας βάζοντας ανά οκτάλεπτο 16 – 18 – 16 και 14 γκολ. Για την Ουγγαρία η Ντορότια Σίλαγκι ειχε 10/10, η Ρεμπέκα Πάρκες 11/12, η Γκρέτα Γκουρισάτι 8/8, η Νατάσα Ριμπάνσκα 8/8 και η Ντόρα Σαμπάι 7/7. Από την άλλη, η ομάδα της Νότιας Κορέας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έκανε μόνο τρία σουτ από τα οποία το ένα η τερματοφύλακας της….
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρωσία επικράτησε εύκολα 18-10 επί του Καναδά και θα παίξει την πρωτιά του ομίλου με την Ουγγαρία.

Στον πρώτο όμιλο οι ΗΠΑ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα από τη Νέα Ζηλανδία την οποία νίκησαν 22-3 με τη Στεφανία Χαραλαμπίδη να είναι πρώτη σκόρερ με πέντε γκολ. Εύκολη νίκη και για την Ολλανδία που σκόραρε 33 φορές κόντρα στη Νότια Αφρική και δε δέχθηκε ούτε ένα γκολ.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις του τρίτου και του τέταρτου ομίλου από όπου ξεχωρίζει ο αγώνας της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/