Connect with us

υδατοσφαίριση

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Ήττα και 3η θέση για την Εθνική

Published

on

Μικρής σημασίας ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από τη Σερβία στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου χάνοντας 9-3.

Γκουανγκτζού   Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

Η Εθνική δεν ξεκίνησε καλά καθώς είχε πέντε χαμένες επιθέσεις
Οι Σέρβοι εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο τον παίκτη παραπάνω και με 3/3 προηγούνται στο πρώτο οκτάλεπτο 3-1 με την Εθνική να έχει δυσκολίες στην επίθεση.
Οι Σέρβοι συνέχισαν να είναι πιο αποτελεσματικοί από τους Έλληνες στην επίθεση και στο 2ο οκτάλεπτο της αναμέτρησης για τον πρώγο όμιλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Το επί μέρους σκορ, 3-2 για τους Σέρβους που προηγούνται στο ημίχρονο 6-3.
Δυστοκία για την Εθνική αλλά και για τη Σερβία στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Βέβαια μέτρηση και η καλή τοποθέτηση των τερματοφυλάκων που σταμάτησαν αρκετές φορές τους αντίπαλους επιθετικούς.
Στην 4η περίοδο ο Ντούσαν Μάντιτς πήρε μπρος και άρχισε να σκοράρει από την περιφέρεια για να αναβάσει το σκορ στο 9-3 τεσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με την Εθνική να μένει χωρίς γκολ για περισσότερα από 18 λεπτά καθώς ο τερματοφύλακας των Σλερβων, Στράγιο Ριστίτσεβιτς έκανε πιθανότατα το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του.

Αυτή η ήττα στέλνει την Εθνική στα χιαστί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αυστραλία – ΗΠΑ (παίζουν αργότερα) και στη συνέχεια στον προημιτελικό θα βρεθεί (αν όλα πάνε καλά) απέναντι στην Ιταλία και από εκει θα βρεθεί (επίσης αν όλα πάνε καλά) απέναντι στην Ουγγαρία στον ημιτελικό που δίνει μετάλλιο και πρόκριση τους Ολυμπιακούς.

Οκτάλεπτα 3-1, 3-2, 0-0, 3-0
Σερβία (Σάβιτς) Μάντιτς 5, Ράσοβιτς 1, Στογιάνοβιτς 1, Λάζιτς 2,
Ελλάδα (Βλάχος) Γούνας 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1,

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/