Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Αποστολή Φιλιππούπολη: Φώτα, κάμερα, πάμε…

Published

on

Τι κι αν προέρχονταν από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι; Τι κι αν έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί; Οι Ελληνίδες διεθνείς έδωσαν τα ρέστα τους στην επίσημη φωτογράφιση της CEV.

Φιλιππούπολη, Δημήτρης Τυχάλας
[email protected]

«Τι είναι αυτή η φωτογράφιση; Τι πρέπει να φοράμε; Δεν προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε…». Αυτές τις κουβέντες άκουγε κανείς στο πρωϊνό, αλλά μισή ώρα αργότερα τα 14 κορίτσια ήταν πανέτοιμα και χαμογελαστά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Imperlal που φιλοξενεί όλες τις αποστολές (Ελλάδα και Πολωνία οι μόνες που ήρθαν από χθες και εννοείται η Βουλγαρία) που έπαιζε το ρόλο του στούντιο.

Χωρίς προπονητική καθοδήγηση, έχοντας πλέον οι περισσότερες την εμπειρία από ανάλογες διαδικασίες, δεν χρειάστηκαν παρά λίγα δευτερόλεπτα για να πάρουν τα ηνία.

Με τις Τζίνα Λαμπρούση, Ανθή Βασιλαντωνάκη σε ρόλο σκηνοθέτη, σκηνογράφου, καθώς έδιναν οδηγίες, έστηναν επιτόπου διάφορα χορευτικά και φιγούρες, η μία μετά την άλλη άρχισαν να παρελαύνουν μπροστά από την κάμερα του Χρίστο Στάικοφ και τον φακό του Γκιόργκι Αρσόφ που δεν σταμάτησαν να λένε «perfect».

Έλα όμως που Ανθή και Τζίνα είχαν άλλη άποψη και ζητούσαν κι άλλες λήψεις, ενώ ταυτόχρονα ενθάρρυναν τις συμπαίκτριες τους να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό κι όταν το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελαν ακούγονταν αποθεωτικά σχόλια.

«Είναι πάντα πιο εκλεπτυσμένο να δουλεύεις με γυναίκες, αλλά η ομάδα σας πρέπει να παραδεχθώ ότι έχει τρελό κέφι», μας είπε ο Βούλγαρος φωτογράφος πριν βγει φωτογραφία με κάποια από τα μοντέλα του.

Ωστόσο η ατάκα της εκδήλωσης προήλθε από την Πέννυ Ρόγκα. Βλέποντας τον Χρίστο να σηκώνει τον φακό της κάμερας για να… χωρέσει στο πλάνο Βασιλαντωνάκη και Ανθούλη αναρρωτήθηκε φωναχτά και με σοβαρό ύφος: «Γιατί στις διαγώνιες σηκώνει ψηλά την κάμερα και στα λίμπερο την…. κατεβάζει;»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/