Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΕΟΠΕ: Παραλίγο μπουρλότο στις εκλογές

Published

on

Λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ για την επικύρωση των υποφηφιοτήτων στην επικείμενη ΓΣ (26-27/3) το ήρεμο κλίμα που επικρατούσε έως σήμερα λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η συνεδρίαση του ΔΣ (μέσω τηλεδιάσκεψης) ξεκίνησε στις 17:00, αλλά από νωρίς το μεσημέρι διέρρευσε η πληροφορία ότι υπάρχει κώλυμα με την υποψηφιότητα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Αρχικά υπήρξε μπέρδεμα καθώς διαδόθηκε ότι δεν είχε καταθέσει την κάρτα προπονητή, ωστόσο αποδείχθηκε ότι το κώλυμα είχε να κάνει με την παρουσία του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΠΕ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ομοσπονδίας για το μπιτς βόλεϊ το οποίο είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το σεμινάριο είχε πραγματοποιηθεί σε δύο Σαββατοκύριακα με τον Βαγγέλη Κουτουλέα να είναι επικεφαλής το πρώτο και τον Παναγιώτη Ζακυνθινό (υπεύθυνος ανάπτυξης τους μπιτς βόλεϊ στην ΕΟΠΕ) στο δεύτερο όπου βρέθηκε και ο Τριανταφυλλίδης.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται να έχεις την οποιαδήποτε οικονομική συνδιαλλαγή με την Ομοσπονδία ένα χρόνο πριν τις εκλογές και η εμφάνιση μίας σύμβασης που είχε υπογραφεί τον Δεκέμβριο (μεταξύ Τριανταφυλλίδη και ΕΟΠΕ) δημιούργησε μεγάλη ένταση, ωστόσο οι επαφές των δύο πλευρών (αλλά και η παρέμβαση κάποιων ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ότι το πολεμικό κλίμα μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα) έφεραν την εκτόνωση.

Από το περιβάλλον του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη ήταν ξεκάθαροι πως όταν του ζητήθηκε να βρεθεί στο συγκεκριμένο σεμινάριο αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει την οποιαδήποτε αμοιβή και η υπογραφή της επίμαχης σύμβασης έγινε για τυπικούς λόγους.

Η συνεδρίαση του ΔΣ είναι σε εξέλιξη, αλλά όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα Τριανταφυλλίδη κι αυτό αναμένεται να επικυρωθεί αργά το βράδυ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/