Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Εξαιρετικός ο Μίτας ενόψει ευρωπαϊκού

Published

on

Στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στη Λευκωσία της Κύπρου ο Έλληνας σκοπευτής του σκιτ έφτασε πολύ κοντά στα μετάλλια και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της σημαντικής διοργάνωσης του Μαΐου. 

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Συγκεκριμένα ο Μάκης Μίτας πέρασε ως 5ος στο σημερινό τελικό, στον όποιον αγωνίστηκαν 6 από τους 77 σκοπευτές που έλαβαν μέρος. Στον τελικό έκανε  πολύ καλή εμφάνιση και πήγαινε ακόμα και για χρυσό, όμως δυο αστοχίες στους τελευταίους δυο στόχους του στοίχισαν το μετάλλιο και τελικά ολοκλήρωσε στην 4η θέση με 37 βαθμούς. Στον τελικό πέρασε και ο Κύπριος Γιώργος Αχιλλέως ως 3ος και τελικά κατέκτησε την 5η θέση. Στην 11η θέση του προκριματικού αρκέστηκε ο Νίκος Μαυρομμάτης και στην 36η ο Κύπριος Δημήτρης Κωνσταντίνου, όμως αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Τόκιο. Η εμφάνιση του Μίτα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το κυνήγι της εξασφάλισης και τρίτου Ολυμπιακού εισιτηρίου μετά από αυτά της Άννας Κορακάκη και του Νίκου Μαυρομμάτη. Αυτή θα κριθεί αποκλειστικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαΐου, όπου θα δοθούν τα τελευταία δυο εισιτήρια στο σκιτ για τη Γηραιά Ήπειρο και τόσο ο Μίτας όσο και ο Κύπριος Αχχιλέως είναι από τους βασικούς διεκδικητές. Ακολουθούν τα αποτελέσματα του τελικού:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/