Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο ανδρών: Σφήνα Σύρου για το φάιναλ φορ

Published

on

Μέχρι και σήμερα το βράδυ η Βέροια φάνταζε ως το ακλόνητο φαβορί για να φιλοξενήσει (για πρώτη φορά) το φάιναλ φορ του Κυπέλλου, ωστόσο τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του δραματικού αγώνα, η ΕΟΠΕ ενημέρωσε για ξαφνική αλλαγή στην ημερομηνία κλήρωσης των ζευγαριών των ημιτελικών (νωρίς το μεσημέρι είχε ανακοινώσει ότι θα γινόταν την Παρασκευή και λίγο πριν τις 21:00 υπήρξε ενημέρωση ότι μεταφέρεται για την Τετάρτη 12/2) κι αυτό ήταν λογικό να προκαλέσει απορίες…

Έτσι λοιπόν ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα, η πραγματικότητα είναι ότι στη Σύρο βλέπουν πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν για 3η φορά την τελευταία δεκαετία την τελική φάση του Κυπέλλου και φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα στην Ομοσπονδία.

Μάλιστα αν οι πληροφορίες που θέλουν τη Βέροια να μην έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τη διοργάνωση, τότε ίσως η προοπτική της Σύρου να είναι και η πιο πιθανή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/