Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Λιγκ Καπ: Πέρασε η αλλαγή προκήρυξης, παίζει ο Ηρακλής

Published

on

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, εν τούτοις η αλλαγή στην προκήρυξη του Λιγκ Καπ πέρασε και ο Ηρακλής σήμερα παίζει κανονικά.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Υπενθυμίζουμε ότι χθες το μεσημέρι (δηλαδή 24 ώρες πριν το πρώτο σερβίς) η ΕΣΑΠ έστειλε την προκήρυξη του Λιγκ Καπ όπου αναγράφονταν πως «δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια έχουν κατατεθεί και εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή».

Αυτό πρακτικά σήμαινε πως ο Ηρακλής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς ναι μεν έχει καταθέσει τα συμβόλαια του αλλά λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών δεν μπορούν να εγκριθούν.

Έτσι αργά το βράδυ εστάλη νέα προκήρυξη όπου στην επίμαχη φράση αναγράφεται ότι «δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια έχουν κατατεθεί στην ΕΣΑΠ» και με ψήφους 7-2 η αλλαγή πέρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο που απάντησαν αρνητικά ήταν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός ενώ κανείς δεν ξέρει πόσες ομάδες δεν ψήφισαν (καθώς η ΕΣΑΠ ανέφερε πως αν δεν πάρει απάντηση ως τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής θα θεωρηθεί ως θετική ψήφος).

Κι αν τελικά ισχύει η πληροφορία που θέλει καμία ομάδα να μην έχει στείλει θετική απάντηση, τότε θα πρόκειται για ένα ακόμη τεράστιο επίτευγμα της διοίκησης Ταρνατόρου, χωρίς όμως να έχει καμία… σημασία αφούς ουδείς ασχολείται με τα όσα απίθανα συμβαίνουν στη Λίγκα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/