Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με 14 γκολ του 17χρονου Τόσκα η Δράμα νίκησε στο Άργος

Published

on

Η Δράμα ’86 με κορυφαίο τον 17χρονο Αχίλλεα Τόσκα, ο οποίος σκόραρε 14 γκολ, κατάφερε να να νικήσει τον Διομήδη στο Άργος με 26-30 για τον πρώτο αγώνα του 3ου γύρου του European Cup, ενώ το επαναληπτικό ματς θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (23/10) στην πόλη της βορείου Ελλάδας.

Οι Δραμινοί προηγήθηκαν με πέντε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (17-12), ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την διαφορά παρά τις προσπάθειες του Διομήδη Άργους κυρίως με τον Μάλλιο και νίκησαν εκτός έδρας με 26-30.
Διομήδης Άργους (Γεωργιάδης): Σεβέλεφ 1, Ζιβάνια, Τζίμπουλας 3, Τσέγιοβιτς, Χιόνης, Γ. Μούγιτς 4, Μάλλιος 8, Χατζηκωνσταντίνου, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος 3, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Τσερνικάου 1, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Ολιβέιρα.
Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Καφαντάρης, Μπουγκαρίνοβιτς, Νίκολιτς 7, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Τορνικίδης, Τόσκας 14, Παπάζογλου 1, Καβάζης, Γκαμώτσος, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 5, Κρανιώτης, Σίνα 3.
 Δίλεπτα: 7-3. Κόκκινη: Τζίμπουλας (τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 2/5 – 1/2

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/