Connect with us

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μινσκ 2019: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ η μεικτή 4Χ400μ.

Published

on

Συνεχίζονται τα καλά πλασαρίσματα για την ελληνική ομάδα, στην προσπάθεια πρόκρισης στον ημιτελικό των ευρωπαϊκών αγώνων του Μινσκ.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Η Σοφία Υφαντίδου με δύο καλές βολές απέναντι στην Ιταλίδα Σάρα Τζεμάι και τη Σλοβάκα Τζούλια Χανουλιάκοβα πήρε έξι βαθμούς στον πρώτο γύρο και εξασφάλισε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και 6 βαθμούς. Στην τρίτη και τελευταία βολή αντιμετώπισε τη Λετονή Μαντάρα Παλαμέικα που είναι πολύ καλή ακοντίστρια και ηττήθηκε με 53. έναντι καταλαμβάνοντας τελικά τη 2η θέση που δίνει 10 βαθμούς.

Καλή παρουσία και για τη μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400 των Αντώνη Αλεξανδρίδη-Δέσποινας Μουρτά-Ελπίδας Καρκαλάτου-Πάνου Τριβιζά που με 3:22.88 βελτίωσαν κι άλλο το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσαν προχθές στο αρκετά νέο αγώνισμα. Με αυτή την επίδοση κατάφεραν και πάλι να πάρουν την τρίτη θέση που δίνει 8 βαθμούς, η οποία ίσως και να ήταν καλύτερη αν δεν έκλειναν την Καρκαλάτου οι δρομείς που μόλις είχαν τερματίσει, αφού πήρε τη σκυτάλη από τη Μουρτά.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/