Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ έτοιμος να ανακοινώσει τις αδελφές Γεόνγκ

Published

on

Όπως είχαμε προαναγγείλει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας οι εξελίξεις στο σίριαλ των δίδυμων αδελφών Γεόνγκ είναι ραγδαίες και ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Δεδομένου λοιπόν ότι η Λι Ντα και η Λι Γιάε δεν είναι κατηγορούμενες για κάτι, δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα (η τελευταία είχε δηλωθεί στο ρόστερ των Pink Spiders αλλά τελικά κόπηκε) στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι τα νέα από την FIVB θα είναι ευχάριστα και προφανώς το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 29 Σεπτεμβρίου λογικά η απόφαση δεν θα αργήσει να βγει», γράφαμε την περασμένη Παρασκευή και σημερινά δημοσιεύματα στην Κορέα προχωρούν την υπόθεση ακόμη παραπέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αναφέρουν οι Κορεάτες η Διεθνής Ομοσπονδία μετά την επιστολή του ΠΑΟΚ και την ενημέρωση της Κορεατικής Ομοσπονδίας ότι δεν προτίθεται να δώσει το λογαριασμό της (για να πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα χρήματα για το πενταπλούν-το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής) η FIVB απέστειλε το ακόλουθο τελεσίγραφο στην ασιατική Ομοσπονδία.

«Ενημερώστε τον ΠΑΟΚ για τον αριθμό λογαριασμού που πρέπει να βάλει τα χρήματα έως τις 19:00 της 29ης Σεπτεμβρίου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα εκδώσουμε τα διεθνή πιστοποιητικά μεταγραφής των δύο αθλητριών χωρίς την συγκατάθεση σας».

Κι όπως όλα δείχνουν οι Κορεάτες θα εμμείνουν στην αρχική τους θέση και ο ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ με τις ευλογίες της FIVB θα δηλώσεις τις δίδυμες αδελφές στο ρόστερ του δίνοντας τέλος στο σίριαλ του καλοκαιριού.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/