Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ μία ανάσα από την Μιλάγκρος Κολάρ

Published

on

Η Ισπανίδα διαγώνια Μιλάγκρος Καταλίνα Κολάρ Ενγκουέμα είναι η εκλεκτή του ΠΑΟΚ για τη θέση της διαγώνιας και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα κλείσει η συμφωνία.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η 33χρονη Κολάρ έχει μια πλούσια καριέρα πίσω της καθώς παρόλο που ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 16 ετών (πριν έπαιζε τένις) στα 17 της έκανε ντεμπούτο στην ισπανική Α1 με την Πλάγια Ντε Λα Καντέρας (ομάδα από τις Κανάριες Νήσους όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε). Από το 2011 αγωνίζεται συνεχώς στο εξωτερικό ξεκινώντας από την Ιταλία (Φαϊάνο, Α2), μετά στη Γαλλία (Λε Κανέ) για να βρεθεί για μία πενταετία στη Ρουμανία (Άλμπα, Ντινάμο, Τραγκοβίστε) όπου ήταν συμπαίκτρια με την Εύα Χαντάβα και μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Την σεζόν 18-19 έπαιξε σε Τουρκία (Νιλουφέρ) και Φιλιππίνες για να ακολουθήσει η εμπειρία της Κορέας όπου έμεινε για 1.5 χρόνο. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ήταν στην ουγγρική Μπεκεσκσάμπαι και φέτος αγωνίστηκε και πάλι στην Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση της Κολάρ, το τελευταίο κομμάτι του ασπρόμαυρου παζλ θα είναι η ξένη πασαδόρος που θα πάρει τη θέση της Όλγας Βεργίδου (ακούγεται έντονα για την ΑΕΚ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/