Connect with us

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Παγκόσμιο κύπελλο: 10οι στη συγχρονισμένη κατάδυση οι Μόλβαλης-Τσιρίκος

Published

on

Ο Νίκος Μόλβαλης και ο Θάνος Τσιρίκος ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον πρώτο τους τελικό στο παγκόσμιο κύπελλο με τη 10η θέση στη συγχρονισμένη κατάδυση από σταθερά.

Με σύνολο βαθμολογίας 350.28, πολύ κοντά στο ατομικό τους, το 351.60 από το Ροστόκ, το ελληνικό δίδυμο του Πέτρου Φυρίγου πήρε τη 10η θέση στον τελικό, την ίδια θέση με την οποία προκρίθηκε. Ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με την καλύτερη βαθμολογία στην 1η κατάδυση, είχαν όμως μία ατυχία στην 3η και έμειναν πίσω στη βαθμολογία μέχρι το τέλος. Ο στόχος της πρόκρισης ήταν εξαρχής πολύ δύσκολος στο συγκεκριμένο αγώνισμα λόγω των λίγων διαθέσιμων θέσεων, και η πρόκριση στον τελικό πρέπει να θεωρείται από μόνη της επιτυχία. Οι δύο Έλληνες αθλητές με 14 μήνες αποχή από τους αγώνες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, πολύ κοντά στην καλύτερή τους. Σειρά έχει ο προκριματικός της ατομικής κατάδυσης από σταθερά (10μ) στις 6:30 το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) στην οποία οι Μόλβαλης και Τσιρίκος θα διεκδικήσουν δύο από τα 18 διαθέσιμα εισιτήρια για το Τόκιο.

Οι 4 προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο πήγαν τελικά στο Μεξικό (405.69, τον Καναδά (393.81), την Ουκρανία (393.54) και τη Νότια Κορέα (383.43). Καλύτερο ζευγάρι όλων, πολύ μακριά από το 2ο, ήταν το βρετανικό των Τομ Ντέιλι και Μάθιου Λι με 453.60. Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/