Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη κόντρα Τίαμ-Τζόνσον Τόμπσον στο Μπέρμιγχαμ

Published

on

Η πρώτη κόντρα για φέτος ανάμεσα στις δύο επταθλήτριες Καταρίνα Τζόνσον Τόμπσον και Ναφισάτου Τίαμ θα είναι στο ντάιαμοντ λιγκ του Μπέρμιγχαμ στο αγώνισμα του μήκους και εκεί θα πάρουμε την πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στην συνέχεια.

Οι δύο κυρίαρχες αθλήτριες των συνθέτων δεν έχουν βρεθεί ακόμη αντιμέτωπες μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, εδώ και περίπου ένα χρόνο δηλαδή, και η πρώτη τους μάχη θα είναι στο γκραν πρι του Μπέρμιγχαμ, στις 16 Αυγούστου. Οι δυο τους αυτή την στιγμή έχουν διαφορά μόλις 6 βαθμών στα φετινά τους ρεκόρ στο έπταθλο (Τίαμ 6819β – Τόμπσον 6813β) ενώ στο άλμα εις μήκος, όπου και θα κοντραριστούν στο Μπέρμιγχαμ, η Τίαμ έχει φτάσει φέτος στα 6.67μ. (+1.7) στο Ταλένς και η Τόμσον στα 6.68μ. (-0.2) στο Γκότζις. Βέβαια, το Μπέρμιγχαμ θα είναι μια πρώτη ιδέα του τι θα παρακολουθήσουμε στην μεταξύ τους κόντρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα αφού θα απέχει μόλις έξι εβδομάδες και θα είναι και η πρώτη τους μονομαχία μετά το Βερολίνο όπου η επταθλήτρια από το Βέλγιο άφησε δεύτερη την Βρετανίδα Τόμπσον και μάλλον φέτος η Τίαμ θα κοιτάξει να συνεχίσει τις νίκες αφού έχεις δείξει σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/