Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σπανουδάκη: «Τα αδύνατα δυνατά στο Μπίντγκοτς»

Published

on

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει δείξει ότι το 11.24 μπορεί να το τρέξει και αυτό θα κοιτάξει να κάνει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Μπίντγκοτς, όπου ο ανταγωνισμός θα της δώσει και την απαραίτητη ώθηση.

Με το κίνητρο της παραμονής της εθνικής ομάδας στην σούπερ λιγκ αλλά και την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Σπανουδάκη ετοιμάζεται για μια καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων και ευελπιστεί σε διπλή επιτυχία, παραμονή στην σούπερ λιγκ και όριο για Ντόχα. Η 24χρονη αθλήτρια έχει ταλαιπωρηθεί από σύσπαση στο πόδι που εξελίχθηκε σε τενοντίτιδα και δεν την άφησε να τρέξει το 200αρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας αφού την συμβούλεψαν να μην το κουράσει καθώς ο αγώνας στόχος δεν ήταν μακριά και δεν χρειαζόταν ρίσκο. Έτσι, παράλληλα με την προπόνηση, κάνει θεραπείες ώστε την κατάλληλη στιγμή να είναι έτοιμη για να αποδώσει το καλύτερο δυνατό. «Θέλω να κάνω τα αδύνατα δυνατά για την εθνική. Ξέρω ότι είναι δύσκολος αγώνες και οι αθλήτριες που θα τρέξουν το 100αρι μαζί μου είναι πολύ δυνατές αλλά είμαι πολύ αποφασισμένη. Είμαι και ανταγωνιστική, ο ανταγωνισμός με βοηθάει, με παρακινεί και αν οι συνθήκες βοηθήσουν πιστεύω πάρα πολύ πως θα έρθει και το όριο για το παγκόσμιο. Τώρα, η τενοντίτιδα στο πόδι δεν θα φύγει και απλά θα μάθω να τρέχω με αυτό όμως στο Μπίντγκοτς δεν θα το σκέφτομαι, θα κάνω θεραπείες ως τότε και θα είμαι έτοιμη, θα είναι σούπερ» δήλωσε η Ραφαέλα Σπανουδάκη μιλώντας στο Sportsfeed.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/