Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Σπουδαία πρόκριση για Βίκυ, Πένυ στο Μεξικό!

Published

on

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ στον.. τελικό επιβίωσης νίκησε 2-0 τις Κινέζες Βάνγκ, Σία και προκρίθηκε στις 24 καλύτερες ομάδες του τετράστερου τουρνουά στο Κανκούν.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Έχοντας προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε κυρίως ταμπλό ενός τετράστερου τουρνουά (η πρώτη στο Κατάρ), μετά την επιστροφή της Βίκυς από τον τραυματισμό της, το ελληνικό δίδυμο έψαχνε τη νίκη που θα την οδηγούσε στα νοκ άουτ και τη βρήκε κόντρα στις Κινέζες που ήταν στο Νο11 του ταμπλό.

Αρβανίτη και Καραγκούνη μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 21-18, 23-21 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την 17η θέση στη διοργάνωση και 320 βαθμούς.

Επόμενος αντίπαλος τους σήμερα το βράδυ (23.00, ώρα Ελλάδας) οι Γερμανίδες Μπέρενς, Ίτλινγκερ (Νο23 του ταμπλό) κι αν καταφέρουν να τις αποκλείσουν τότε στος «16» θα αντιμετωπίσουν τις Βραζιλιάνες Ταλίτα, Ταϊάνα (Νο9 του Ταμπλό).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/