Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών: Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Published

on

Έχοντας κερδίσει με 3-1 στη Σλοβακία, ο Ολυμπιακός ψάχνει δύο σετ αύριο το απόγευμα στο Ρέντη (COSMOTESPORT 9 HD) κόντρα στην Κομάρνο για να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί κόντρα στην ομάδα των Όγκουρτσακ (άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού), Κόχουτ (πολύπειρος κεντρικός με σπουδαία θητεία σε Ιταλία, Γερμανία), ωστόσο ο Δημήτρης Καζάζης συνέστισε προσοχή.

«Όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι έχουμε απέναντι μας μια σκληρή ομάδα που δεν τα παρατάει και θέλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο αυτό. Στο μυαλό μας είναι η νίκη και τίποτα άλλο και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Έχουμε μικροπροβλήματα εξαιτίας του προγράμματος με τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά πιστεύω ότι θα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ελπίζω να έρθει και ο κόσμος μας να στηρίξει την προσπάθεια τον αθλητών μας και να δώσει ώθηση για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/