Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Χριστουγεννιάτικο Σούπερ Καπ στη Ρόδο

Published

on

Σε μία ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία η ΕΣΑΠ διοργανώνει αύριο στη Ρόδο το Σούπερ Καπ το οποίο θα διεκδικήσουν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο κάτοχος του Λιγκ Καπ Φοίνικας Σύρου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο θεσμός επιστρέφει μετά από 11 χρόνια, όταν στην Σαντορίνη είχαν διεκδικήσει τον τίτλο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 (19:15).

Βέβαια και το All Star Game είχε αναβιώσει πριν κάποια χρόνια και το Λιγκ Καπ κάποιοι ζητούσαν να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά γρήγορα ξεχάστηκαν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το ενδιαφέρον εστιάζεται στην παρουσία του Κώστα Προύσαλη στην ερυθρόλευκη αποστολή, με τον πολύπειρο πασαδόρο να κάνει ντεμπούτο (στη δεύτερη ερυθρόλευκη θητεία του), αλλά και στην αντίδραση του Φοίνικα μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα του την περασμένη Παρασκευή από τον ΠΑΟΚ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/