Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Φλώρος: «Αφιερωμένος ο τίτλος στον Νότη…»

Published

on

Το είχε πει από τη συνέντευξη Τύπου ότι τον ήθελε πολύ αυτόν τίτλο και η χαρά του πολύπειρου τεχνικού δεν κρυβόταν στο φινάλε του αγώνα…

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

«Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, αλλά τόσα ήμουν προπονητής κι η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ», είπε ο Τάκης Φλώρος αρχικά και συμπλήρωσε: «Ποτέ ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, ουσιαστικά η ομάδα έχει κάνει ένα αθλητικό θαύμα. Από την ώρα που την ανέλαβε ο κ. Αμοιρίδης, η ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε στην Α1 και κατέκτησε έναν τίτλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για την χρησιμοποίηση της Πυλαίας ως έδρα και τον κοσμο είπε:
«Ακόμα είναι νωρίς. Άλλωστε, φέτος δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική. Εάν ένα τμήμα πάει καλά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο:
«Σίγουρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά στη μνήμη του Νότη Λίτσα. Κανονικά αύριο θα πίναμε μαζί καφέ και θα συζητούσαμε τον τελικό. Έφυγε νωρίς και αυτός ο τίτλος είναι δικός του» .

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/