Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άνεργοι, όχι για πολύ

Published

on

Σάκης Τσιώλης και Άγγελος Αναστασιάδης. Δυο καλοί και άνεργοι προπονητές, οι οποίοι δέχθηκαν αρκετές προτάσεις συνεργασίας, μετά το πρώτο κύμα απολύσεων στη Σούπερ λίγκα. Τόσο όμως ο Τσιώλης όσο και ο Αναστασιάδης είπαν “όχι” σε όλες. Ο Τσιώλης γιατί περιμένει πρόταση από μεγάλη ομάδα. Από τον Ολυμπιακό δηλαδή και την ΑΕΚ. Μπορεί ο Μίτσελ να μοιάζει επί του παρόντος αμετακίνητος, όμως ο Μαρινάκης δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Ισπανό, παρά το εντυπωσιακό 0-3 επί της Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Ο Τσιώλης θα περιμένει όσο χρειαστεί καθώς θεωρεί πως ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα και να βρεθεί στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας.
Από την άλλη πλευρά, ο Αναστασιάδης όπως έχει γράψει και ο Κατάσκοπος, έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, για να είναι ο επόμενος προπονητής του Δικέφαλου, όταν και αν λυθεί η συνεργασία με τον Χουμπ Στέφενς. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα παραμένει στο ταμείο ανεργίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/