Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έρχεται η Handball Premier

Published

on

Ολοκληρώθηκε η εκλογική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας χάντμπολ και αίσθηση προκαλούν οι γραπτές προτάσεις για την αναβάθμιση της προβολής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Οι προτάσεις έχουν κατατεθεί από τον απερχόμενο γενικό γραμματέα Κώστα Γκαντή, ο οποίος αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο και στο νέο συμβούλιο που θα συγκροτηθεί σήμερα σε σώμα.

Σύμφωνα με τις προτάσεις του στρατηγικού σχεδιασμού, θα πρέπει να γίνουν άμεσα…

• Μετονομασία της Α1 σε Handball Premier ή άλλη παρεμφερή ονομασία
• Δημιουργία ειδικού λογότυπου της Α1 για λόγους μάρκετινγκ και υποχρεωτική προβολή στα γήπεδα και στις φανέλες των ομάδων για να δημιουργηθεί ένα corporate ID
• Δημιουργία καταλόγου τηλεοπτικών γυμναστηρίων και μόνο σε αυτά θα γίνονται τηλεοπτικές μεταδόσεις.
• Υποχρεωτικά κάθε ομάδα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει εκπρόσωπο Τύπου και ενεργή ιστοσελίδα στο πλαίσιο της προβολής των δράσεών της. Θα υπάρχουν ποινές για όσες ομάδες δεν συμμορφώνονται.
• Έναρξη συνεργασίας με φυσικό πρόσωπο ή εταιρία στο χώρο του μάρκετινγκ με ποσοστιαία αμοιβή επί των χορηγιών και γραφείο υποστήριξης μάρκετινγκ και client service στην ΟΧΕ.
• Δημιουργία ευέλικτης τριμελούς επιτροπής για την προβολή και το μάρκετινγκ, με ένα μέλος της ΟΧΕ, τον εκπρόσωπο Τύπου και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ.
• Δημιουργία μόνιμης επιτροπής MVP για την ψήφιση του κορυφαίου κάθε αγωνιστικής σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και θεσμοθέτηση επάθλου από χορηγό της ΟΧΕ και βράβευσης στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του.
• Δημιουργία ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα και online ταυτόχρονης μετάδοσης της διακύμανσης των αγώνων κάθε αγωνιστικής.
• Αλλαγή προγραμματισμού αγώνων, προκειμένου να μην επικαλύπτονται μεταξύ τους και να μη συμπίπτουν με άλλα αθλήματα. Διαχωρισμός ημερών Α1 ανδρών και γυναικών. Δημιουργία πέντε ζωνών για ώρες έναρξης των αγώνων. Σάββατο 15.00 και 18.00, Κυριακή 14.00, Δευτέρα και Παρασκευή μετά τις 19.00.
• Δημιουργία νέου λογοτύπου της ΟΧΕ.
• Διοργάνωση All Star Game και Σούπερ Καπ.

Η αναβάθμιση της Α1 αφορά ένα από τα κομμάτια του στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ άλλα σκέλη αφορούν τις οικονομικές σχέσεις ΟΧΕ – σωματείων, την ανάπτυξη κλπ, για τα οποία θα γίνουν εκτενείς αναφορές.

Αναφορικά με την εκλογική συνέλευση, η ψηφοφορία των 68 σωματείων (από τα 89 που είχαν δικαίωμα ψήφου) ολοκληρώθηκε, ως το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση και αμέσως μετά θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο συμβούλιο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/