Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το νέο συμβούλιο της ΟΧΕ

Published

on

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας χάντμπολ προέκυψε μετά την καταμέτρηση των ψήφων που πήραν οι υποψήφιοι στις σημερινές εκλογές στο Ε.Γ. Μίκρας.

Ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Κώστας Γκαντής ήταν πρώτος σε ψήφους παίρνοντας 59 από τα 66 σωματεία που ψήφισαν και θα οδηγήσει την ΟΧΕ ως πρόεδρος, έως τις 13 Οκτωβρίου του 2016.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ και οι ψήφοι που έλαβαν: Κώστας Γκαντής 59, Κώστας Βιολιντζής 54, Κώστας Αλεξιάδης 53, Βασίλης Κρανιώτης 50, Τάσος Χειβιδόπουλος 50, Αθανάσιος Μανδάς 49, Κώστας Σταματιάδης 49, Παναγιώτης Μπεκιάρης 48, Κυριακή Μπακουλοπούλου 47, Χαράλαμπος Προδρομίδης 46, Στέργιος Διαμάντης 45, Άγγελος Μαυρίδης 45, Ιωάννης Στρατάκης 45, Δημήτρης Σταυρακάκης 44, Κώστας Σπυρόπουλος 40. Δεν εκλέχτηκαν οι Χαράλαμπος Πιλαφάς 15, Άννα Χαλβαδάκη 7, Δημήτρης Καρράς 5, Ερασμία Λάσκαρη 5, Βασιλική Κερασιώτη 4, Αναστασία Καρελά 3.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Κώστας Γκαντής, αντιπρόεδροι οι Βασίλης Κρανιώτης και Κώστας Σπυρόπουλος, γενικός γραμματέας είναι ο Κώστας Σταματιάδης, ταμίας η Κυριακή Μπακουλοπούλου και ειδικός γραμματέας ο Δημήτρης Σταυρακάκης.

Αναπληρωματικά μέλη στο συμβούλιο είναι οι Χαράλαμπος Χατζηαθανασίου 53, Παναγιώτης Κουρτσιλίδης 46, Απόστολος Πετρίδης 46, Ευάγγελος Γιαννούλας 32, Ανδρέας Μούκιος 32. Δεν εκλέχθηκε ο Ιωάννης Κωστόπουλος 6.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/