Connect with us

STORY

Έσμιξαν στη Γαλλία

Published

on

Η κοινότητα των Ελλήνων διεθνών του χάντμπολ στην κωμόπολη Γκονφρεβίλ του Οσέρ της Γαλλίας, πλέον έχει δύο μέλη…

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Δέκα χιλιόμετρα μακριά από τη Χάβρη, δύο αθλητές της Εθνικής ομάδας χάντμπολ ζουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο φορώντας τη φανέλα της ιστορικής Esmgo που φέτος συμπληρώνει 52 χρόνια από την ίδρυσή της.
Ο Χρήστος Τσάτσος είναι ο… παλιός, καθώς βρίσκεται εκεί από πέρσι. Εδώ και λίγες μέρες κοντά του ήρθε και ο Σωτήρης Μαραγκός, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη γαλλική ομάδα και προβάρει την ερυθρόμαυρη φανέλα της Esmgo.

Κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ο Τσάτσος είχε να το λέει για τις επαγγελματικές συνθήκες που βρήκε στην ομάδα, παρόλο που η κωμόπολη δεν έχει περισσότερους από 10.000 κατοίκους και συνεπώς τα έσοδα είναι περιορισμένα.
Ακόμη και έτσι, όμως, οι οικονομικοί όροι στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας, είναι καλύτεροι από αυτούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για τον Μαραγκό, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Διομήδη και φέτος κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα, αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Έχοντας στο πλευρό του τον Τσάτσο το περιβάλλον σίγουρα θα είναι πιο φιλικό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/