Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Έτοιμοι για το παγκόσμιο

Published

on

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο U21 ξεκινά την Τετάρτη στο Μαϊάμι, με τη συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων τζουντόκα.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο πρώτος που θα μπει στο τατάμι είναι ο Τάσος Κεσίδης, που θα αγωνιστεί την Τετάρτη στην κατηγορία των 60 κιλών. Την Πέμπτη έρχεται η σειρά του Ροδόλφου Κουρτίδη στα -66 κιλά, ενώ την Παρασκευή θα αγωνιστούν η Λίζα Τελτσίδου στα -70 κιλά και ο Κώστας Σαρίδης στα -81 κιλά.

Οι τέσσερις τζουντόκα, υπό τις οδηγίες του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, βρίσκονται στο Μαϊάμι από τις 17 του μηνός, προκειμένου να εγκλιματιστούν και να συνηθίσουν στη διαφορά της ώρας. Μάλιστα, για να αλλάξουν παραστάσεις προπονήθηκαν ακόμη και στην παραλία.

«Η φιλοξενία είναι πολύ καλή. Από τη στιγμή που ήρθαμε κάνουμε προπονήσεις και περιμένουμε… πώς και πώς για να ξεκινήσουν οι αγώνες», δήλωσε η Λίζα Τελτσίδου στο Sportsfeed.gr από το Μαϊάμι.

Οι αγώνες θα γίνουν στο τεράστιο εκθεσιακό κέντρο του Φορτ Λότερντέιλ, στο οποίο έχει διαμορφωθεί ένας ειδικός χώρος με τρία τατάμι για τη διοργάνωση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/